Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un pas strâmb al FRB-ului: s-a anulat Supercupa! Şi tot la Târgovişte e "buba"

Cei de la Federaţia Română de Baschet îşi dovedesc incompetenţa cu fiecare decizie pe care o iau. Mai întâi au dat din gard în gard cu viitorul sezon al Ligii Naţionale.

Încă un pas strâmb al FRB-ului: s-a anulat Supercupa! Şi tot la Târgovişte e
Comentează 0

Că unele echipe au datorii, şi că nu pot să fie înscrise în campionat din acest motiv. Apoi s-a revenit asupra deciziei, sau măcar aşa pare, pentru că, spun gurile rele, era implicat şi clubul din Târgovişte. Care şi aşa are probleme mari la FIBA, dar în România lucrurile astea par a fi apă de ploaie. Până la urmă cu amânări ale tragerilor la sorţi a LNBF şi a Cupei României, s-a ajuns la...ceva.

Mai nou, apare încă un pas strâmb. Anularea Supercupei României, pe motiv că: "Având în vedere că CSM Târgovişte se află sub sancţiune FIBA privind transferurile, cât şi faputl că CSM Târgovişte a înaintat un memoriu legat de această situaţie, la care se aşteaptă răspuns, Supercupa României se anulează", se arată într-un neverosimil comunicat al FRB.

Ciudată decizie, în condiţiile în care Târgovişte oricum şi-a făcut echipă, oricum a adus jucătoare străine, şi avea toate motivele să joace cu Sf. Gheorghe, deţinătoarea Cupei. "Este un lucru care afectează baschetul feminin românesc. Se puteau lua două decizii normale: ori Sf. Gheorghe primeşte trofeul, pentru că Târgovişte refuză jocul, ori pui următoare echipă îndreptăţită să joace, repspectiv echipa noastră, care a terminat pe locul 3 sezonul trecut. Decizia nu are nici o legătură cu sancţiunea FIBA, Târgovişte are echipă", a spus preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad, Marcel Urban.

Tot ceea ce s-a întâmplat în această vară la FRB, privitor la baschetul feminin, ridică semne de întrebare. Nu e posibil ca datorită rău-platnicilor ceilalţi să sufere. Nu e posibil ca un eveniment precum Supecupa României să fie anulată din cauze care nu au nici o legătură una cu alta. Şi atunci ce mai credem? Nimic. Ci doar să aşteptăm, poate, nişte demisii de onoare. Altfel, ridicolul începe să fie la el acasa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite