Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jose Araujo, începe al 3-lea mandat la Univ Goldiş ICIM Arad

Jose Araujo, începe al 3-lea mandat la Univ Goldiş ICIM Arad
Comentează 0

Jose Araujo a revenit la Arad pentru al 3-lea an consecutiv. În fiecare sezon a cucerit câte un trofeu, dar visează la cel mare: titlul de campion naţional cu Univ Goldiş ICIM Arad. Împreună cu oficialii clubului arădean a lucrat la formarea lotului în această vară, şi acum aşteaptă cu interes începerea unui nou sezon. Unul care se anunţă dificil, mai cu seamă că adversarii tradiţionali s-au întărit la rândul lor, unii chiar la nivel de bancă. 

Cum este şi cazul Târgoviştei, care l-a acontat pe Predrag Vasic. Revenind însă la tehnicianul portughez al ICIM-ului, acesta va debuta în campionat împotriva unui co-naţional, Eugenio Manuel Ferreira Rodrigues.

"Sunt fericit că îmi continui colaborarea cu Aradul, pentru al 3-lea sezon. Mă simt bine aici. Abia aştept să ne adunăm şi să începem pregătirile. Cât despre adversarul meu din prima etapă, e un antrenor cu care am lucrat la Naţionala Portugaliei. Ne ştm bine unul pe altul. Vom fi adversari la sală, dar rămânem prieteni în afara terenului" ne-a declarat Jose Araujo, antrenor Univ Goldiş ICIM Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite