Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă patru noi cazuri de coronavirus în carantină la Arad; doi dintre bolnavi sunt arădeni

Grupul de Comunicare strategică anunță că au fost descoperite încă patru noi cazuri de coronavirus la Arad, doi dintre bolnavi fiind arădeni, aflați și ei în carantină.

Încă patru noi cazuri de coronavirus în carantină la Arad; doi dintre bolnavi sunt arădeni
Comentează 0

„Toate cele patru cazuri noi de infecție confirmate în județul Arad reprezintă persoane aflate în centrele de carantinare, iar probele analizate au fost prelevate la intrarea acestora în carantină. Din  cele patru persoane, două au domiciliul în județul Arad (femeie, 35 de ani; bărbat, 33 de ani), iar celelalte două în județele Suceava (femeie, 27 de ani), respectiv Tulcea (bărbat, 42 de ani). Toate cele patru persoane sunt internate în Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, fiind preluate din centrele de carantinare ulterior confirmării diagnosticului”, susține Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Conform evidențelor Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în această dimineață, la ora 9, în centrele de carantinare deschise pe raza județului Arad se aflau 129 persoane, în timp ce numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu era de 101.


Scrie un comentariu

trimite