Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o dată PSD-ul face Aradul de rușine! Ambasadorul Confederației Elvețiene vine la Arad.

Încă o dată PSD-ul face Aradul de rușine! Ambasadorul Confederației Elvețiene vine la Arad.
Comentează 0

Că PSD-ul pune bețe-n roate dezvoltării orașului nu este o noutate. Singura noutate este că această împotrivire capătă dimensiuni internaționale. În vreme ce propaganda pesedistă națională afirmă că este nevoie de atragere de fonduri, filiala locală condusă de Mihai Fifor blochează cu cinism proiectul de modernizare a CET-ului cu fonduri nerambursabile de la Confederația Elvețiană.

Joi vine la Arad ambasadorul Confederației Elvețiene pentru a evalua starea proiectului în care Aradul ar urma să primească 9 milioane de franci elvețieni pentru modernizarea CET-ului. Că Mihai Fifor nu are nimic în comun cu Aradul, înțelegem. Nu înțelegem, însă, de ce pesediștii din subordinea doljeanului acceptă să păteze obrazul Aradului. Datorită lor, în loc ca vizita de vineri să fie o oportunitate pentru a discuta noi proiecte, va fi doar încă un prilej de-a constata că atunci când vorbim de interesul național și local, PSD Arad nu este un partener, acest partid urmărind doar interesul liderilor: un post de senator pentru Fifor, disperat după pierderea susținerii filialei Dolj și răsplata pentru orchestra sa de zgomote, dirijată de „Gerilă” Adrian Todor, cel care-l așteaptă pe Dorel Căprar la cotitură să-i ia locul în partid.

De presa din România nu se sinchisește. De cea locală nici atât. Poate se va sinchisi dacă va citi în presa elvețiană că PSD Arad se comportă ca un parazit: consumă resursele (în cazul nostru căldura)  organismului-gazdă (orașul Arad) și nu aduce nici-un beneficiu acestuia (nu achită facturile de căldură).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite