Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderii de sindicat au sărit la gâtul PSD-ului.

Liderii de sindicat au sărit la gâtul PSD-ului.
Comentează 0

Mai mulți membri ai conducerii CET Arad și sindicaliștii de la SLI Termoelectrica Arad în frunte cu liderul lor, Valentin Cristian au sărit revoltați împotriva PSD-ului pentru că din cauza votului lor Aradul va pierde cei 9.5 milioane franci elvețieni nerambursabili.

Oamenii și-au ieșit din fire pe bună dreptate și au acuzat PSD-ul de distrugerea CET-ului. Consilierii PSD nu au avut alt răspuns decât cel dat de la partid, de Fifor și Căprar. Au continuat să refuze votul pentru acest proiect, fără să aibă un argument logic. 

Toți cei prezenți la ședința CLM de astăzi au fost scârbiți de atitudinea sfidătoare a PSD-ului și au considerat că aceștia s-au făcut de râs în repetate rânduri, demonstrând că intențiile lor sunt împotriva oamenilor.

Arădenii  și angajații CET așteaptă joi următoarea ședință CLM convocată de viceprimarul Bibarț. Oamenii au anunțat că vor participa și la următoarea ședință CLM pentru că toți își doresc ca investiția de 9.5 milioane franci elvețieni să nu se piardă din cauza votului PSD.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite