Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o dronă a căzut în România: crater uriaș în locul în care s-a prăbușit

Încă o dronă a căzut, în noaptea de miercuri spre joi, pe teritoriul României, la granița cu Ucraina. În locul în care s-a prăbușit drona s-a format un crater de 4 metri.

Încă o dronă a căzut în România: crater uriaș în locul în care s-a prăbușit
Comentează 0

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.30, Poliția de Frontieră a observat un incendiu în localitatea Ceatalchioi, din județul Tulcea. Resturile de dronă au căzut în zona nelocuită a localității.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.30, Poliția de Frontieră a observat un incendiu în localitatea Ceatalchioi, din județul Tulcea. Resturile de dronă au căzut în zona nelocuită a localității. Au fost găsite bucăți dintr-o dronă rusească prăbușită pe teritoriul României - Ministrul Apărării confirmă informația Autoritățile ucrainene au confirmat căderea unei drone pe teritoriul României, urmare a atacului din noaptea de 11 spre 12 octombrie. Incidentul s-a produs la kilometrul 95 al fluviului Dunărea.

MApN: Atacurile Rusiei sunt nejustificate și în gravă contradicție cu regulile dreptului internațional umanitar Au fost luate măsuri de securizare a zonei și au fost notificate structurile competente pentru ridicarea probelor și desfășurarea investigațiilor, conform procedurilor, anunță ministerul.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite