Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă fără victorie: UTA - Nyiregyhaza 1-1

UTA a rămas fără victorie în amicellele verii. După eşecul cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo, arădenii au remizat cu formația maghiară de ligă secundă Nyiregyhaza Spartacus FC.

Încă fără victorie: UTA -  Nyiregyhaza 1-1
Comentează 0

Roland Nagy a început cu: Miron – Er. Wild, Iuga, Gligor, Suslak – Strătilă, Chindriș, Copil, Vlad – Man, Petre. Miron a salvat un gol care venea devreme, după care oaspeţii au punctat după o gafă a defensivei arădene. Trupa lui Nagy a avut dificultăţi în prima repriză, punctând totuşi în minutul 49: Stahl a trimis o minge în adâncime, Curtuiuș a tras în portar, mingea a ajuns cu noroc la Rus care a înscris din apropiere. O dată cu apariţia mai multor titulari în teren faţa Bătrânei Doamne s-a schimbat, şi rând pe rând Rus, Burlă, Hlistei sau Curtuiuş au ratat golul victoriei. S-a terminat 1-1, cu arădenii jujcând în partea secundă în formula: Stanciu – Covaci, Manea, Copaci, Burlă – Stahl, Jorza, Tănase, Hlistei – Curtuiuș, Rus.

„Prima repriză ne-a nemulțumit. Sigur, nu avem încă nici două săptămâni complete de pregătire, deși vacanța a fost foarte scurtă și, poate, nu s-a pierdut mult din forma fizică din primăvară. Unii copii chiar au avut foarte puține zile libere, trebuie să recunoaștem că nu ne-am mai întâlnit până acum cu un sezon atât de lung și o vacanță atât de scurtă. E destul de greu să gestionezi o astfel de situație. Revenind la meci, în partea a doua am fost mai prezenți în joc, am avut și realizări. Una peste alta, au fost și bune și rele, noi am rulat tot lotul, un lot la care mai trebuie să lucrăm”, a spus Roland Nagy.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite