Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ziua praznicului Izvorul Tămăduirii, ÎPS Timotei a slujit la cea mai veche mănăstire din ţară

Sute de elevi de liceu împreună cu profesorii însoțitori și membrii Comisiei centrale a Olimpiadei Naționale de Religie Ortodoxă au participat la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii la Mănăstirea Hodoș-Bodrog din Arhiepiscopia Aradului, scrie arhiepiscopiaaradului.ro.

În ziua praznicului Izvorul Tămăduirii, ÎPS Timotei a slujit la cea mai veche mănăstire din ţară
Comentează 1

În ziua praznicului Izvorul Tămăduirii, chiriarhul arădenilor, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei, a fost prezent în mijlocul obştii monahale, a elevilor olimpici și a pelerinilor veniţi la sfânta mănăstire, săvârşind aici Sfânta Liturghie arhierească. Din sobor au făcut parte: Arhim. Nestor Iovan, Protos. Lect. Univ. Dr. Iustin Popovici, consilier cultural, Protos. Lect. Univ. Dr. Nicolae Tang, Arhid. Emanuel-Ioan Proniuc, secretar eparhial, Diac. Marius Lăscoiu-Martin, profesor la Seminarul Teologic Ortodox din Arad, precum și părinți profesori din cadrul Comisiei Olimpiadei Naționale de Religie și părinți profesori însoțitori.

Înaltpreasfinția Sa, după ce a făcut o tâlcuire a praznicului de astăzi, i-a binecuvântat și felicitat pe olimpici pentru dragostea lor faţă de această disciplină şcolară deosebită şi le-a  mulțumit celor care, cu responsabilitate și dragoste jertfelnică s-au implicat în organizarea acestei ediții a Olimpiadei de Religie în Cetatea Aradului, rugându-L pe Atotmilostivul Dumnezeu să le dăruiască sănătate, multe realizări frumoase pe mai departe și bucurie deplină.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: arhiepiscopiaaradului.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite