Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În timp ce românii se luptă cu coronavirusul, useristul Sergiu Vlad își continuă campania electorală

România este în război, de câteva zile bune, cu pandemia de coronavirus care cotropește întreaga lume și face victime omenești cu nemiluita. Autoritățile statului au început să ia o serie de măsuri restrictive, măsuri care sunt menite să împiedice în măsura posibilităților răspândirea COVID-19.

În timp ce românii se luptă cu coronavirusul, useristul Sergiu Vlad își continuă campania electorală
Comentează 2

În timp ce aproape toate partidele politice au înțeles că țara trece printr-o situație grea și au încetat activitățile de campanie electorală, useristul Sergiu Vlad, își contină lupta pentru Primăria Aradului, cu o tenacitate demnă de o cauză mai bună, iar bannerele lui au rămas amplasate în mai multe locuri strategice din municipiu. Având ca deviză „Fără șpagă în Primărie”, actualul deputat care se vrea primar, își vede în continuare de lupta electorală, după principiul personajului tragicomic Agamiță Dandanache, care își mărturisea, prin intermediul lui Caragiale, crezul politic: „Cum îţi spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea... Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă și dă-i, și dă-i și luptă... și eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!”

Cât despre adevăratele priorități de acum ale României: sănătatea populației sau încercarea de a limita efectele de natură economică și financiară ale pandemiei, se pare că rămân în atenția celorlalți politicieni, de la alte partide, având însă un caracter mult prea generalist pentru cineva care se gândește doar să acuze fără dovezi niște oameni care lucrează la Primărie.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite