Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În Sfânta zi de Paști Mădălina Boroneanț și-a lansat prima melodie, o melodie de dragoste ce este destinată tuturor celor care iubesc și sunt iubiți

În Sfânta zi de Paști Mădălina Boroneanț și-a lansat prima melodie, o melodie de dragoste ce este destinată tuturor celor care iubesc și sunt iubiți
Comentează 0

În Sfânta zi de Paști Mădălina Boroneanț și-a lansat prima melodie,  “Când îmi spui că mă iubești”,  o melodie de dragoste ce este destinată tuturor celor care iubesc și sunt iubiți.

,,Am ales să lansăm piesa astăzi pentru că l-am considerat cel mai frumos și potrivit cadou! Visez la momentul acesta de când am început să cânt, dar se pare că toate lucrurile vin atunci când este momentul potrivit! Melodia este adresată tuturor îndrăgostiților, fiind o compoziție care reflectă exact ceea ce trăiesc. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect, care scrie o filă importantă a carierei mele. Aici amintim: Vali Doagă - muzică/text, Alex Malschi - producător muzical, Pavel Macovei - producător video, Ava Garden - locație, Georgiana DISY - make-up artist, Alexandra Doboș - hairstyle, Mirabela Frai/Atelier Mirabel - styling, Bogdan Voian/2 Precise Events - efecte, Cristian Alexa - actor. Vreau să mulțumesc familiei pentru întreaga susținere, susținere care contează foarte mult în aceste momente. În final, vă doresc sărbători binecuvântate cu pace și iubire în suflet! Hristos a Înviat, Bucuria nostră!”, ni s-a confesat Mădălina.

Mădălina Boroneanț este o tânără interpretă și jurnalistă a orașului nostru. Având o emisiune intitulată “I LOVE ARAD”, participând la cele mai importante evenimente, unde ne-a cântat și încântat, Mădălina demonstrează că tradițiile împletite cu modernitatea sunt apreciate și de către tânăra generație.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare