Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În perioada 1-3 mai Poliția acționează cu efective mărite

 În perioada 1-3 mai Poliția acționează cu efective mărite
Comentează 0
  STIMAȚI CETĂȚENI,

Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună. Este 1 Mai, care pe lângă Ziua Internaţională a Muncii este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta trebuie să abordăm diferit această zi, să respectăm distanţarea socială, Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.
Polițiștii arădeni vă recomandă :

· Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și orarul de deplasare, acestea sunt măsuri impuse de autorități pentru sănătatea dumneavoastră.

· Încă nu este posibil să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

· Dacă vremea va fi prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.

Polițiștii și jandarmii vor acționa pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale și vor supraveghea toate acele zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde, unde tradițional se încing grătarele.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile jandarmeriei, polițiști locali arădeni şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.
 
Astfel, în perioada 1-3 mai, se acționează cu efective mărite. Mai mult de 600 de polițiști arădeni, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari vor fi în stradă pentru pentru siguranța dumneavoastră.


 

 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite