Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În curând începe expoziția GastroPan: vom afla cine câștigă ”Pâinea și Tortul Anului”

Cea de-a 12-ea ediție a expoziției GastroPan va avea loc în perioada 21-23 septembrie la centrul expozițional Expo Arad. Dincolo de tehnologiile prezentate de expozanții români și străini, vizitatorii vor fi atrași de Concursurile GastroPan, la care vor concura cei mai talentați bucătari, brutari și cofetari reprezentând cele mai bune afaceri de profil din țară. Desfășurate pe 7 categorii grupate în 3 secțiuni competiționale – Panificație-Patiserie, Cofetărie și Gastronomie, competițiile urmăresc identificarea talentelor, promovarea afacerilor și premierea celor mai bune produse ale momentului.

În curând începe expoziția GastroPan: vom afla cine câștigă ”Pâinea și Tortul Anului”
Comentează 0

Trofeele Pâinea Anului și Tortul Anului vor fi cele mai disputate și în acest an la GastroPan. Cu toate acestea, la cele 7 categorii concurenții își vor putea etala talentele, spiritul artistic, inovația și profesionalismul. Concurenții pot câștiga atât cupe și medalii, cât și oportunități profesionale.

Secțiunile și categoriile și de concurs

Prima zi a expoziției, 21 septembrie, va fi dedicată concursurilor de cofetărie. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului concurenții vor fi provocați să dezvolte un tort din fructe indigene original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor concura la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr la care tematica va fi ”Minunile lumii”.

În ziua dedicată secțiunii Panificație-Patiserie, 22 septembrie, atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație – artizanale sau industriale. În cadrul aceleiași secțiuni, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten.

Joi, 23 septembrie, va fi ziua concursurilor culinare. Bucătarii pot concura individual sau în echipă și vor avea sarcina de a pregăti un platou culinar festiv, un preparat tradițional românesc, un preparat de bază vegetarian, finger food și un meniu gourmet.

Furnizorii pot sponsoriza Concursurile GastroPan

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai concursurilor. Companiile interesate pot alege unul din cele 3 pachete de sponsorizare disponibile – Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete.

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite