Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În acest weekend începe ”balul” Ligii a II-a la fotbal

În acest weekend începe ”balul” Ligii a II-a la fotbal
Comentează 0

Înaintea primului meci al acestui retur, la stadionul Motorul din Aradul Nou s-a desfășurat obișnuita  conferința de presă a Bătrânei Doamne.
Decebal Gradinariu și Laurențiu Roșu au ținut să prezinte noile achiziții , Gianmarco Piccioni, Dumitru Munteanu, Robert Vîlceanu și Mevlan Adili ( de la stânga la dreapta în fotografie), precum și noul sponsor  înscris pe tricourile de joc ale alb-roșiilor.
Toți cei patru proaspăt legitimați sunt jucători polivalenți ei putând să evolueze pe orice post ar fi folosiți.
” Aș putea să și apăr în poartă dacă e nevoie”  a declarat Dumitru Munteanu.
De asemenea, noii veniți au declarat la unison că principala motivație ce i-a să opteze pentru UTA este declarația lui Grădinariu cum că UTA se situează pe locul al doilea în fotbalul românesc în ceea ce privește palmaresul cluburilor. 


Am dorit să ne întărim în special în zona centrală a apărării și  cea de atac, avem noroc cu cei patru, fiind jucători care pot evolua pe orice post, dar  va exista o concurență acerbă în ceea ce privește vârfurile de atac între Curtuiuș, Petre și italianul Gianmarco Piccioni. Nu poate decât să fie benefică o asemenea situație” a declarat Laurențiu Roșu.


UTA va pleca mâine spre aeroportul Timișoara cu un autocar, de acolo cu avionul până la București, iar din capitală, cu un alt autocar până la Brăila. Ajunși la București, elevii lui Roșu vor face un antrenament și se vor caza în capitală până duminică

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite