Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În această săptămână pompierii arădeni au gestionat 114 intervenții în situații de urgență

În această săptămână pompierii arădeni au gestionat 114 intervenții în situații de urgență
Comentează 0

De la începutul acestei săptămâni (07-10.11.2022) pompierii militari arădeni au gestionat 114 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 93 de solicitări.

Salvatorii au intervenit pentru stingerea a două incendii, precum și în alte zece intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Totodată, în ultimele patru zile, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la un accident rutier pentru extragerea unei persoane dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

 Pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor au fost executate 8 misiuni de recunoașteri în teren.

În continuare pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite