Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Împreună sărbătorim Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice în Arad

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Municipiul Arad, care va avea loc în perioada 9 octombrie – 24 noiembrie 2023. Acțiunea se va încheia  cu o tombolă a participanților.

Campania de informare, educare, conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se adresează tuturor cetățenilor și este organizată de Primăria Municipiului Arad, Sistem de Colectare – SLC Timiş, cu sprijinul OIREP Eco Positive, cărora li s-a alăturat partenerul MGG Recycling.

Împreună sărbătorim Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice în Arad
Comentează 0

Ai unul sau mai multe aparate electrice defecte, baterii uzate, becuri sau neoane, adică deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)? Nu merită să-ți ocupi casa cu ele și în nici un caz nu trebuie să le arunci la gunoi sau în natură – este ilegal! DEEE-urile poluează mediul în care trăim. Fă un gest simplu, corect și responsabil – scapă de aceste deșeuri în cadrul campaniei de colectare.

Deșeurile electrice și electronice pot fi duse la punctele de colectare provizorii deschise sâmbătă, 28.10.2023, în intervalul orar  09:00 – 16:00, la următoarele adrese:

  • Zona Alfa - în spatele Carrefour, lângă Biserică,
  • Zona Micălaca - P-ța Mioriţei, în spatele blocului 129,
  • Zona Vlaicu - P-ța Agroalimentară,
  • Zona Aradul Nou - Calea Timișorii nr.39,
  • Zona Grădiște - în spatele Școlii Generale Aron Cotruș.

Nu poți transporta deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare? Accesează permanent și gratuit serviciul de preluare a acestora de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție. Pentru persoanele juridice punem la dispoziție întreaga documentație necesară casării precum și scoaterii din gestiune.

DATE DE CONTACT

  • la Telefon 0751 302 123 , disponibil zilnic, între orele 9:00 – 17:00, inclusiv SMS (tarif normal) sau pe mesaj prin WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului);
  • TelVerde 0800.444.800 (gratuit), disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 – 17:00;
  • online pe www.colecteaza.ro , prin formularul de comandă disponibil non-stop.

Toți cei care vor preda aceste deșeuri în cadrul campaniei dedicate Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice vor participa la tombola ce va avea loc în data de 27 noiembrie, ora 12.00, în P-ța Avram Iancu, în spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici.

Vor fi acordate prin tragere la sorți următoarele premii: 1xAspirator, 2x Bormașină cu percuție, 2x Cafetieră, 2x Mixer cu bol, 2x Sandwich maker, 2x Ondulator autorotativ păr.

Lista câștigătorilor va putea fi disponibilă pe www.colecteaza.ro, începând cu data de 30 noiembrie 2023.

SLC Timiș (în numele organizațiilor de preluare a responsabilității producătorilor de echipamente electrice și electronice) oferă PERMANENT SERVICIUL GRATUIT de preluare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și se implică activ în activitățile de protecție a mediului, colaborând cu grădinițe, școli, licee, universități, centre culturale, instituții, firme. SLC Timiș gestionează toate activitățile necesare colectării și transportul către stațiile de tratare și reciclare a deșeurilor electrice si electronice, asigurând astfel eliminarea acestora în siguranță și într-o manieră prietenoasă cu mediul înconjurător, în conformitate cu legislația europeană în vigoare.
 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite