Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deșeuri electrice și electronice, colectate la Pecica

Deșeuri electrice și electronice, colectate la Pecica
Comentează 0

În orașul arădean Pecica vor avea loc mai multe acțiuni de strângere a deșeurilor electrice și electronice. Timp de două zile, pecicanii pot arunca aceste deșeuri, în timpul unui orar stabilit pe localități.

Acțiunile vor avea loc în zilele de 2 și 3 septembrie.

Cetăţenii din Turnu sunt aşteptaţi în faţa biroului local al Primăriei vineri, 2 septembrie, între orele 9 şi 16, iar în cazul obiectelor voluminoase pot suna la numărul de telefon 0751.117.322 pentru a solicita transport.

Localnicii din Sederhat sunt aşteptaţi să sune la acelaşi număr de telefon tot vineri, 2 septembrie, pentru a fi ridicate deşeurile DEEE de la domiciliul lor.

Acţiunea de reciclare se mută sâmbătă, 3 septembrie, între orele 9-16 la Pecica.

Deşeurile electrice şi electronice se vor colecta pe platoul din faţa Primăriei, iar cei care vor să predea echipamente grele sau voluminoase, pot apela la transportul asigurat de organizatori. Programările se fac în ziua colectării, la numărul de telefon 0751.117.322.

Ca de fiecare dată, participanţii la acţiune care reciclează combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete primesc garantat un număr de patru cupoane în valoare de 10 lei fiecare.

Garantat primesc două cupoane de câte 10 lei cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.

Toţi ceilalţi participanţi la acţiunea de colectare se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 5 septembrie, de la ora 11, în faţa sălii Forum.

Premiile extrase vor consta în produse electrice şi electrocasnice.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite