Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când se colectează la Pecica deşeurile electrice şi electronice

Primăria Orașului Pecica şi Asociația Română pentru Reciclare (RoRec) „dau undă verde la colectarea deșeurilor electrice şi electrocasnice”.

Locuitorii orașului Pecica și ai satelor aparţinătoare Turnu și Sederhat sunt invitați să predea deșeurile electrice şi electronice cu ocazia acțiunii de colectare ce va avea loc sâmbătă, 28 septembrie 2019.

Când se colectează la Pecica deşeurile electrice şi electronice
Comentează 0

Deşeurile electrice şi electronice (DEEE) se vor colecta pe platoul din faţa Primăriei Oraşului Pecica, între orele 9:00 – 16:00. Pecicanii care vor să predea echipamente grele sau voluminoase, pot apela la transportul asigurat de organizatori. Programările se fac doar în ziua colectării, la numărul de telefon 0751.117.322.

Locuitorii din Turnu şi Sederhat sunt rugaţi să sune tot la numărul de telefon 0751.117.322 pentru a fi ridicate deşeurile electrice şi electronice de la domiciliul lor.

Ca de fiecare dată, toţi cei care predau deşeuri se înscriu, drept recompensă pentru gestul lor responsabil faţă de mediul înconjurător, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 30 septembrie, de la ora 10, în faţa Sălii Forum.

Premiile extrase vor consta în produse electrocasnice: două fiare de călcat, două mixere şi două cafetiere.

P.S.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite