Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Impresii de la Festivalul “Simfonia Florilor de Toamnă”

Impresii de la Festivalul “Simfonia Florilor de Toamnă”
Comentează 0

Festivalul “Simfonia Florilor de Toamnă” se află la cea de-a doua ediţie in oraşul Arad şi se deşfăşoară în perioada 18-20 octombrie 2019. Acest festival îmbracă şi anul acesta în culorile toamnei, Piaţa “Avram Iancu” ,unde se pot admira frumoasele expoziţii cu aranjamente florale inedite şi asculta concertele de muzică uşoară şi muzică folk. Decorul de toamnă este completat şi de numeroşi dovleci,spice şi baloţi de paie aşezaţi în diferite moduri.

Cei mai talentaţi florişti au venit cu creaţii atractive şi in acest an,aceştia folosind pentru decorare mii de flori,care ne încântă privirea. Crizantemele(Dumitriţele) sunt vedetele acestui sezon,realizându-se cu ele diferite decoruri colorate.

Plimbându-mă de-a lungul pieţei,am observat cum oamenii se bucurau de peisajul citadin

de toamnă...o toamnă înmiresmată,iar copiii se adunau in jurul unei “statui”,un personaj hazliu care le capta atenţia prin prestanţa sa.

Şi pentru ca "Florile fac intotdeauna oamenii mai buni, mai fericiti si mai de ajutor; ele sunt raze de soare, mâncare si medicament pentru suflet.“ (Luther Burbank) veniţi să le admiraţi şi mâine!!!

Aşteptăm ca an de an acest eveniment ,“Simfonia Florilor de Toamna”, să revină în oraşul nostru şi să ne bucure sufletul ca şi acum!

 

Tania Bulzan

 

Iată și cine va urca pe scenă Duminică, 20 octombrie:

Orele 18.00 – 21.00

Mircea Rusu Band

Daniel Julean&Nicoleta Brola

On the edge

Galerie foto (74)


Scrie un comentariu

trimite