Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iată numele câștigătorilor la Loteria fiscală. Trei arădeni se află printre norocoși

Iată numele câștigătorilor la Loteria fiscală. Trei arădeni se află printre norocoși
Comentează 0

ANAF a publicat lista completă a câştigătorilor la Loteria fiscală din luna iunie, fiind vorba de 100 de persoane care vor primi câte 10.000 de lei.

Printre norocoși se află și arădenii Horvath Cristian, Malea Rodica și Hirina Ioan. Un al patrulea arădean care inițial avea bon câștigător și a intrat la a doua extragere nu a mai avut același noroc.

Pentru a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, emise pe 23 mai.

La a doua extragere, care a limitat numărul câștigătorilor, fiecărui bon fiscal depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 1 - 508. A fost extras un număr de la 1 la 508, acesta reprezentând primul bon câştigător. Celelalte 99 au fost stabilite în baza unui algoritm de selecţie care implică o bază de referinţă şi aplicarea unor paşi crescători, conform ANAF.

Premiile vor fi plătite până în 6 septembrie. Banii ar urma să intre direct în conturile bancare ale câștigătorilor, iar cei care nu au conturi se vor prezenta la Trezorerie.
DESCARCĂ AICI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite