Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HUB Cultural mArta, la ora evaluării

Consilierii municipali au avut astăzi, de votat un proiect de hotărâre prin care se aprobă rezultatul evaluării managementului la HUB Cultural mARTA, aferent anului 2023, în persoana lui Ovidiu Balint. 

HUB Cultural mArta, la ora evaluării
Comentează 0

Potrivit proiectului de hotărâre, se propune Consiliului Local al Municipiului Arad aprobarea rezultatului evaluării managementului la HUB Cultural mARTA Arad pentru anul 2023, apreciat cu calificativul „Satisfăcator”, având în vedere derularea procedurii de evaluare a managementului la HUB Cultural mARTA Arad, aferent anului 2023, care s-a desfășurat în perioada 20.03-22.03.2024, în urma căreia managerul Balint Ovidiu a obținut nota finală 9,59.

Se propune și acordarea de către comisia de evaluare a calificativului Satisfăcator, precum și recomandarea continuării mandatului actualului mananger. 

Printre evenimentele organizate de HUB Cultural mArta amintim punerea în scenă a piesei „The Voyager”, simpozionul de sculptură din Parcul Eminescu, lansări de carte, cursuri și workshopuri de actorie, literatură și pictură. 


Scrie un comentariu

trimite