Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscopul săptămânii 22-28 martie: Zodiile care atrag BANII ca un magnet

Cu Soarele în Berbec, horoscopul săptămânii 22-28 martie ne aduce curaj, pasiune și determinare, creând contextul perfect pentru a ne putea urma pasiunile și visele. Nimic din ceea ce facem nu ni se pare greșit, ceea ce ne poate apropia într-adevăr de o atitudine arogantă, dar, dacă reușești să o ții sub control, puține îți vor sta în cale în această perioadă.

Horoscopul săptămânii 22-28 martie: Zodiile care atrag BANII ca un magnet
Comentează 1

Află care sunt principalele evenimente astrologice ale perioadei, dar și ce te așteaptă de la horoscopul săptămânii 22-28 martie, în funcție de zodie. Vezi ce îți dăruiesc planetele în perioada următoare!

Berbec

De cele mai multe ori, îți plac obstacolele care se abat în calea ta, așa că vei fi cum nu se poate mai mulțumită de cursul începutului de săptămână: chiar ai la ce lucra. Marți și miercuri, orice opoziție se topește de parcă nu ar fi existat și ai vreme să îți savurezi frumoasa victorie. De joi încolo, nu te mai gândești decât la problemele cu familia pe care este musai să le rezolvi. Sâmbătă și duminică este cazul să celebrezi: de când nu ai mai organizat o petrecere (cu un număr restrâns de persoane, firește?).

Taur

Luni te simți ca o eroină din romanele de dragoste; dacă ai tânjit după iubire, acum primești din plin. Marți te bucuri de complimente cu nemiluita și începi să înțelegi și tu în sfârșit cât de specială ești de fapt. Abia miercuri mai uiți de dragoste deoarece încep să te copleșească grijile financiare. Joi ești chinuită de o stare de nehotărâre și habar nu ai ce să faci în viața ta profesională. Vineri și sâmbătă ai iar parte de dragoste; dacă ești single și vrei o relație, acum este timpul să acționezi. Duminică te liniștești după toată agitația. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite