Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscopul săptămânii 2 - 8 martie 2018. Zodia care cunoaşte un succes incredibil

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada următoare!

Horoscopul săptămânii 2 - 8 martie 2018. Zodia care cunoaşte un succes incredibil
Comentează 0

Berbec

Timp de câteva săptămâni, veți avea ocazia să vă bucurați de voi, de munca și realizările voastre. Foarte active, pline de vervă și preocupate de voi însevă, o să petreceți, o să primiți daruri. Veți lua hotărâri rapide. La deciziile importante vă sfătuiesc totuși să trageți aer în piept și să numărați până la zece, acordându-vă un moment de gândire, astfel încât să vă concentrați pe logică.

Taur

Veți traversa o perioadă plăcută și echilibrată. În cuplu, ar trebui să nu apară probleme. Partenerul va fi generos cu darurile și vă veți bucura de ieșiri alături de prieteni. Pentru că nu dispuneți de prea multă energie, adică aveți tendința de a o consuma rapid, vă sfătuiesc să o îndreptați spre zonele potrivite, care v-ar putea realinia satisfăcător viața. Pentru a nu fi dezamăgite, analizați bine propunerile!

Gemeni

Nu vă sfătuiesc să vă asumați riscuri, mai ales dacă doriți să faceți schimbări radicale în viața personală. Nu vă îndoiți de capacitatea voastră de a rezolva lucrurile, nu vă iritați, nu vă panicați și nu-i criticați exagerat pe ceilalți, mai ales pe cei din familie! Luați măsuri asumate, încercați să dialogați mult pentru a lămuri situațiile și atunci schimbările vor fi bune.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarele zile pe clickpentrufemei.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite