Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop. Cupluri din zodiac care nu vor rămâne niciodată împreună. E ca un blestem

Oricât ne-am dori să credem că ne-am întâlnit dragostea vieții noastre, uneori astrele ne sunt potrivnice și oricât ne-am dori să rămânem lângă o persoană, nu reușim decât să facem și mai mult rău. 

Horoscop. Cupluri din zodiac care nu vor rămâne niciodată împreună. E ca un blestem
Comentează 0

Berbec și Scorpion. Deși atracția dintre cei doi este spontană și incendiară, Scorpionii și Berbecii nu vor reuși să rămână împreună, fericiții fiind, după primele nopți de pasiune. Semnul de foc e prea încăpățânat și aprig, dar nici Scorpionului nu îi lipsește pasiunea, ba dimpotrivă. Iar când cele două energii se bat cap în cap, va fi cutremur!

Pești și Balanță. Cum ar putea aceste două ființe suave să nu reziste împreună? E vorba de o relație între o persoană sensibilă, visătoare, și una sociabilă și fermecătoare, ambele amabile și pline de grație. Ce nu funcționează? Niciunul dintre cele două semne nu este faimos pentru puterea sau realismul său, iar relația se va destrăma încet, încet!

Capricorn și Vărsător. Singurul lucru intens și fierbinte la relația dintre un Capricorn și Vărsător sunt certurile! În timp ce semnul de pământ e stabil, fidel și ambițios, dar adoră ordinea și lucrurile previzibile, Vărsătorul are o personalitate spontană, fermecătoare, dar complet haotică. Sincer, nici măcar nu înțelegem cum au ajuns împreună!

Leu și Taur. De data aceasta, în relația dintre Leu și Taur există o scânteie pe care nimeni nu o poate contesta! Ambii sunt atrași de plăceri, de lucrurile fine, însă, totodată, ambele semne cad adesea pradă unei încăpățânări care se va dovedi distrugătoare pentru relația lor. În loc să pună umărul pentru o dragoste ca în povești, sunt mai interesați de cine are dreptate dintre ei!

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite