Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop amoros. Cu cine NU te potriveşti, în funcţie de zodie

Înainte să intri într-o relație, s-ar putea ca astrele să îți fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experiențe neplăcute la prima întâlnire, e bine să știi cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie.

Horoscop amoros. Cu cine NU te potriveşti, în funcţie de zodie
Comentează 0

Berbec

Evită nativii Capricorn. De ce? Pentru că tu ești o persoană căreia nu îi plac regulile, în timp ce bărbatul Capricorn le impune. Te vei simți mereu criticată în tot ceea ce faci, iar atitudinea ta îl va pune pe gânduri pe nativul radical. Ești o fire spontană, în timp ce partenerul tău nu ar ieși nici măcar în oraș fără să facă o rezervare. Vei observa încă de la început că nu puteți avea o relație de lungă durată, căci nativul Capricorn are deja o relație... cu jobul.

Taur

Evită nativii Vărsător. Eşti o fire mult prea conservatoare pentru bărbaţii Vărsător, care se plictisesc foarte repede de orice. În timp ce ţie îţi plac siguranţa şi stabilitatea, el va dori să aibă cât mai multă libertate. Se poate simţi încătuşat alături de tine, chiar şi fără să îi impui nimic. Lasă pe altcineva să îţi aprecieze calităţile şi virtuţile.

Află cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie AICI.


Scrie un comentariu

trimite
Inchide