Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 6 martie. Cea mai norocoasă zi din an! Zodia care are parte de surpriza vieții

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 6 martie 2021. 

Horoscop 6 martie. Cea mai norocoasă zi din an! Zodia care are parte de surpriza vieții
Comentează 0

Berbec

Cauți să faci totul pas cu pas. Îți lipsește stabilitatea în mediul profesional și crezi că acest fapt îți influențează toată viața.

Taur

Devii mai receptiv la propunerile celor din jur și ești disponibil să și pui în practică o parte din ele. Încearcă să te și distrezi.

Gemeni

Te bucuri de apreciere pentru ideile tale inovatoare care îi ajută pe colegi să rezolve o încurcătură mai veche. Poți fi un bun ascultător.

Rac

Parcă ești într-un meci între emoții și fapte. Una simți, alta faci. Astfel, nu vei mai fi prezent la ce se întâmplă cu adevărat.

Leu

Printre toate proiectele pe care le ai sigur găsești unul care să te scoată în evidență. Nu vei reuși de unul singur.

Fecioară

Atenția pe care o primești din partea persoanei iubite este insuficientă. Dar asta se întâmplă pentru că nu ai știut să comunici ce vrei.

Balanță

Un cadou te poate face să uiți de haosul de la locul de muncă sau de neînțelegerile dintre membrii familiei. 

Scorpion

Poți face pași mărunți către partener, în cazul în care l-ai ignorat în ultima vreme. Sfatul astrelor este să devii mai cumpătat în fața lui.

Săgetător

Apar tot felul de blocaje și întârzieri când pleci la drum pentru că sigur ai uitat de niște acte sau ai transmis informații greșite.

Capricorn

Partenerul îți poate reproșa că ești prea încăpățânat, că nu îi respecți părerea sau timpul și că trăiești în lumea ta, unde nu are acces nimeni.

Vărsător

Încerci să-i faci pe cei din jurul tău să creadă că îți este bine, dar în sinea ta știi că este o zi în care nu ai chef de nimic.

Pești

Nu lăsa trecutul să-ți conducă viața! Astrele te pot sprijini să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă acum. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite