Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 3 ianuarie. DEZASTRU pe toată linia, la început de an. Zodia care ajunge la sapă de lemn

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de joi, 3 ianuarie 2019.

Horoscop 3 ianuarie. DEZASTRU pe toată linia, la început de an. Zodia care ajunge la sapă de lemn
Comentează 0

BERBEC

Se întâmplă ceva ce vă depășește imaginația. Cel mai probabil, este vorba despre o surpriză din partea persoanei iubite.

TAUR

Bazați-vă pe intuiție pentru că este singurul criteriu pe care îl puteți lua în considerare, în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător și realizați cât de important este să fiți propriul stăpân, scrie bucurestifm.ro.

GEMENI

Simțiți nevoia de mai multă adrenalină în viața voastră și plănuiți o escapadă. Nu vă interesează unde mergeți, ci mai degrabă oamenii care vă însoțesc.

RAC

Este o zi extrem de aglomerată, pentru că aveți multe treburi de rezolvat. Partea bună este că veți fi extrem de satisfăcuți de rezultat și o să fiți lăudați.

LEU

Va fi o zi în care o să faceți un pas important în carieră. Și acasă o să aveți parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

FECIOARĂ

Norocul vă surâde astăzi și o să aveți parte de o mare reușită. Realitatea o să depășească mult așteptările voastre, așa că bucurați-vă din plin de ce urmează să se întâmple.

BALANȚĂ

Cariera voastră se va îmbunătăți datorită unui proiect pe care o să îl începeți în perioada următoare. Demonstrați că sunteți capabili  îndepliniți orice.

SCORPION

E bine să faceți  tot ceea ce este important dimineață, pentru că la amiază o să se schimbe radical planurile și nu veți mai avea timp de nimic.

SĂGETĂTOR

Cineva vă face o propunere care nu este pe placul vostru. O refuzați cu eleganță, dar totul va căpăta o formă amuzantă de care să vă amintiți cu drag.

CAPRICORN

Vizita surpriză a unui vechi sau fost amic vă schimbă planurile. Nu ați discutat de multă vreme cu acesta, iar ultima convorbire nu a fost una cu un ton obișnuit.

VĂRSĂTOR

Energia voastră este molipsitoare. Sunteți toată ziua cu zâmbetul pe buze și nimeni nu vă poate refuza. Profitati de acest avantaj.

PEȘTI

Găsiți o modalitate prin care să folosiți într-un mod productiv ceea ce ați învățat până acum. Apare o oportunitate pe care nu trebuie să o ratați. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite