Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Hop şi pesediştii arădeni, călare în spatele lui Dragnea!

Sentinţa de condamnare la închisoare cu executare a liderului PSD, Liviu Dragnea, nu i-a determinat pe pesedişti să îşi aleagă un preşedinte curat. Liderii partidului s-au solidarizat cu Dragnea, care are la activ o condamnare la închisoare cu executare (nu este definitivă), o altă condamnare la închisoare cu suspendare (definitivă) şi cel puţin un alt dosar „greu” de corupţie, legat de firma Teldrum.

Hop şi pesediştii arădeni, călare în spatele lui Dragnea!
Comentează 1

Liviu Dragnea, baron de Teleorman, latifundiar pe plajele din în Brazilia şi stăpân al instituţiilor de control în stat (are oameni cheie în funcţia de premier, ministru de interne, ministerele care împart bani), poate fi încoronat monarh absolut al PSD. Dacă şefii din filiale şi parlamentarii s-au încolonat să facă plecăciuni în faţa lui cu astfel de CV, monarh absolut se numeşte! Unul foarte supărat, care declarat război total tuturor celor care îl încolţesc şi îl contestă.

Frica de a nu pierde privilegiile prin supărarea monarhului absolut a amuţit orice voce critică în PSD. În schimb, corul susţinătorilor a cântat pe toate vocile. Liderii PSD şi-au dat coate să îl flancheze pe Dragnea, într-un exerciţiu de servilism fără precedent. Printre campionii servilismului se numără şi se evidenţiază arădenii Căprar şi Fifor, ale căror capuri se iţesc dizgraţios în spatele condamnatului Dragnea.

Vorba veche care spune „capul ce se pleacă sabia nu-l taie” s-a transformat în multimedia: la PSD, capul trebuie să se arate supărat, încruntat, îndârjit în spatele lui Dragnea. În versiunea lui Căprar şi Fifor, ei se solidarizează cu Dragnea şi, vai, cu alţi cetăţeni nedreptăţiţi. O poveste! În realitate, cei doi parlamentari PSD s-au urcat, la propriu, în spatele lui Dragnea. Ei nu există politic altfel, decât ca listaci de partid puşi în funcţie de stăpânul PSD. Nimic mai mult. Se înghesuie în Dragnea din spirit gregar, de teama eşafodului care se clatină şi stă să cadă. Loialitatea lor au văzut-o arădeni, faţă de Victor Ponta. Un alt lider pe care l-au proslăvit, adulat, dar la a cărei execuţie au participat cu elan muncitoresc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite