Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Happy Halloween la Colegiul „Moise Nicoară” din Arad


Personaje de basm, zâne, prinți și prințese, vrăjitoare și vampiri, cu toții și-au dat întâlnire vineri, 1 noiembrie, în sala festivă a Colegiului Național "Moise Nicoară", unde a avut loc renumita serbare de Halloween, aflată deja la ediția a 17-a. 

Happy Halloween la Colegiul  „Moise Nicoară” din Arad
Comentează 0

 

Acest eveniment este deja o tradiție pentru colectivul colegiului și un mediu propice pentru elevii liceului de a se simți bine, de a-și expune talentele și de a socializa. Pe lângă prestigiul și rezultatele remarcabile, profesorii acestui colegiu se axează și pe dezvoltarea elevilor si promovarea înclinațiilor spre toate domeniile. 

Ca în fiecare an evenimentul a fost organizat și coordonat de d-na. prof. Simona Krämer, împreună cu catedra de limba engleză.

Probele evenimentului au fost: proba dovlecilor, parada costumelor și proba costumelor pe perechi, în care fiecare a încercat să-și pună mai bine în evidență creativitatea, spontaneitatea și carisma.

Până ce juriul (format din: d-na prof. Lavinia Pîrv, d-na prof.  Mihaela Motorca, Patrick Morari – XIID și Alexia Mănescu – X E) a deliberat caștigătorii, sarcina lor nefiind deloc una ușoară, am avut parte si de momente artistice care au incântat publicul. Cei care au performat pe scenă au fost: Ana Maria Cojocăreanu (XIID), Simina Simion (VI A), Karina Per (VII C) / Darian Ciupuligă și Radu Preda (X D).

La finalul serii a sosit și momentul așteptat cu sufletul la gură de toți elevii participanți, desemnarea premiilor. Cei care s-au făcut remarcați sunt:


PROBA DOVLECILOR:
Premiul I: Ioana Mustață (VII C);
Premiul II: Darius Marinoff (V C);
Premiul III: Cristina Mărienuțiu (VI A);

 

PARADA COSTUMELOR:
Premiul I:  Carla Buzna (VI A);
Premiul II: Amanda Muscă (VI A);
Premiul III:  Maria Mizgan ( V C);


PROBA COSTUMELOR PE PERECHI:
Premiul I: Oana Stan și Adnana Bălțat (VII C);
Premiul II: Natalia Sircuța și Tudor Melinte (V A);
Premiul III:  Iulia Balaș-Timar și  Mara Varodi (V C);

Tot evenimentul a fost prezentat de elevii colegiului: Beatrice Arman, Laura Gubavu (XII D), Andrei Gabor (XI B) și Alexis Herman (IX A).

Felicitări tuturor pentru participare! Felicitări pentru organizarea unui eveniment reușit care a umplut sala festivă a colegiului cu persoane de toate vârstele!

Pentru mai multe fotografii accesați link-ul: https://we.tl/t-Aa2zdUg9yK

Articol realizat de 
Alexandra Jichița - XII D
Oana Masichevici - XII D

 

 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite