Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Halloween-ul sărbătorit la Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta” (FOTO)

Halloween-ul sărbătorit la Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta” (FOTO)
Comentează 0

Pânze de păianjeni, fantome înfricoșătoare, mâini însângerate și o atmosferă într-adevăr înspăimântătoare. O mulțime de vrăjitoare, vampiri, zâne, clovni, pisicuțe și chiar personaje din filme. Aceasta este doar o scurtă descriere a petrecerii de Halloween, organizată la Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta” din Arad.

,,The Haunted Highschool” - cum au denumit elevii petrecerea, s-a desfășurat în sala festivă a colegiului. Participanți au fost elevii mai mici, începând de la clasa a III-a până la clasa a IX-a, iar organizatorii au fost elevii din clasele a X-a E (Todor Camelia, Maier Alexandra, Arman Iulia, Ranta Marisa, Balint Anamaria, Bușa Ioana, Neagotă Raul, Zoriti Dragan Vlad, Peia Alexandru, Mihali Daiana, Kwasnitzky Jasmine, Bar Luana, Angele Maria, Necșa Olivia, Lancea Denisa) și a XI-a E (Per Erika, Rosu Alexandra, Cărăneanț Alexandru, Măduța Alexandra, Neculăeș Alexandra, Todea Alexandra, Blaj Paula, Ciurea Marta, Rieger Briana, Florea Raluca, Zidaru Raul, Butean Casian, Isik Can), îndrumați de doamna profesoară Diana Tira.

Ca la orice bal, au existat mai multe probe și jocuri, printre care: Mummy Game, un concurs de dovleci, desene, prăjituri, povești și unul de costume.

Spectacolul a început cu un dans al organizatorilor, după care micuții au defilat, s-au prezentat și a spus fiecare în ce s-a costumat. Juriul a premiat cel mai original și cel frumos costum.

După un moment artistic în care Ranta Marisa, elevă în clasa a X-a E a cântat, cei mici s-au grupat pentru ,,The Mummy Game”. S-au distrat înfașurându-și colegii în hârtie igienică pentru a arăta ca niște adevărate mumii.

Spectacolul a continuat cu Balint Anamaria, clasa a X-a E, care a cântat, surprinzând plăcut copiii, care s-au pregătit, apoi, pentru un quiz (Socrative) despre Halloween.

Concursul în care copiii au trebuit să mănânce gogoși atârnate de o ață i-a încântat cel mai tare, lăsându-i și cu stomacul plin.

Cu toate astea, activitatea care i-a binedispus atât pe micuți, cât și pe cei mari, a fost momentul când au venit toți în față pentru a dansa împreună, pe muzica aleasă de elevul Peia Alexandru din clasa a X-a E.

Premiile nu au lipsit, iar elevii au plecat acasă cu diplome, cadouri și o experiență frumoasă.

MARIA ANGELE, CLASA a X- a E

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite