Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Hală pentru Lagermax pusă la transparenţă

Un proiect ce vizează Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) în vederea construirii unei hale a fost pus, astăzi, la transparenţă de către Primărie.

Hală pentru Lagermax pusă la transparenţă
Comentează 1

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu: ,,Amplasare hală, cu păstrarea coeficienților de construbilitate stabiliți prin P.U.Z. și R.L.U. aprobat cu HCLM Arad nr. 273 din 25 mai 2022 și 274 din 25 mai 2022”, Mun. Arad, intravilan, DJ 682, pe parcela identificată prin C.F. nr. 363967 - Arad, conform documentației anexate care face parte integrantă din prezenta hotărâre, cu respectarea condițiilor impuse prin avize și cu următoarele date generale: Inițiator: S.C. LAGERMAX ROMÂNIA S.R.L.; Elaborator: S.C. ATODIS SERV S.R.L., specialist cu drept de semnătură RUR: arh. SECULICI Gheorghe, proiect nr. 46/2023;

Suprafața totală aferentă lotului reglementat prin prezentul P.U.D. este 57.343,00 mp, arabil, în intravilan, drept de ipotecă S.C. LAGERMAX ROMÂNIA S.R.L., identificată prin C.F. nr. 363967 – Arad. Prezentul Plan Urbanistic de Detaliu este valabil 5 ani de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link , la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 16:00, joi între orele 08:30 - 17:30, vineri între orele 08:30 - 13:30. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 09 10 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 09 10 2023.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite