Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Guvernul anunță noi restricții

Guvernul anunță noi restricții, pentru limitarea răspândirii coronavirusului: Circulația persoanelor va fi restricționată după ora 20 și magazinele se vor închide la ora 18, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în localitățile unde incidența depășește 4 la mie. În localitățile în care incidența este peste 7,5 la mie, restricțiile se aplică pe tot parcursul săptămânii.

Guvernul anunță noi restricții
Comentează 0

Premierul Cîțu a anunțat că Guvernul a adoptat noi măsuri restrictive, pentru limitarea răspânirii pandemiei, iar secretarul de stat Raed Arafat a detaliat măsurile.

Șeful DSU a mai precizat că circulația persoanelor va fi permisă în noaptea Paștelui catolic până la ora 2 noaptea. ”S-a discutat și de perioada Paștelui Ortodox (1-2 mai) – și atunci vor fi stabilite ore speciale, însă nu apare în hotărârea de guvern, căci este valabilă până pe 14 aprilie. Va exista o nouă hotărâre de guvern”, a adăugat acesta.

Arafat a mai adăugat că circulația în afara localității nu va fi restricționată, iar declarația pe propria răspundere în localitate este necesară numai pentru după ora 20, dar nu în jurul casei.

Click aici pentru a citi în întregime articolul:

Principalele declarații ale secretarului de stat Raed Arafat:

https://www.biziday.ro/guvernul-anunta-noi-restrictii-pentru-limitarea-raspandirii-coronavirusului-circulatia-persoanelor-va-fi-restrictionata-dupa-ora-2o-si-magazinele-se-vor-inchide-la-ora-18-in-zilele-de-vineri-samba/

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite