Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gușă: Iordache, victima partidului! Numirea Anei Birchall la Justiție, o totală neglijență

Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat, în direct la Realitatea TV, că Florin Iordache este o victimă a partidului, iar prin demisia de joi acesta decontează o mare problemă politică a PSD. Totodată, Gușă a subliniat că nominalizarea Anei Birchall pentru a prelua interimatul la Ministerul Justiției arată o totală neglijență și o mare criză în interiorul Guvernului.

Gușă: Iordache, victima partidului! Numirea Anei Birchall la Justiție, o totală neglijență
Comentează 1

Potrivit lui Cozmin Gușă, Florin Iordache este o victimă a PSD, care se va bucura de simpatie din partea social-democraților, dar care, pe de altă parte, va arăta cinismul lui Liviu Dragnea, acesta fiind de acord să-i sacrifice cariera și să-l facă vinovat pentru Ordonanța de Urgență care a scos sute de mii de români în stradă. 

"O să spun o frază despre domnul Iordache și consecințele acestei demisii,  iar apoi o să vorbesc despre această boroboață, ca să folosesc un termen neaoș, dar nu suficient de dur, apropo de doamna Birchall. Florin Iordache a fost și cred că este în continuare un stâlp al unor oameni din PSD din eșalonul 1, din eșalonul 2, în condițiile în care le-a oferit asistență tuturor pe probleme juridice sau parlamentare în ultima vreme. Faptul necredibil că ar fi avut inițiativa pe ordonanță nu s-a lipit de Florin Iordache. Eu nu cunosc om deștept în România care să creadă în acest moment că Florin Iordache ar fi avut inițiativa pe acele modificări de lege și pe ordonanță. Deci, în mod evident, toată lumea cu scaun la cap crede că, de fapt, acestea au fost dictate de către Liviu Dragnea și apoi (n.r. Iordache) a fost pus de către Dragnea să deconteze o mare problemă politică, publică, pe care PSD o are, în condițiile în care Dragnea nu a dorit să își asume răspunderea politică pe care și-o asumase la începutul acestei guvernări. Deci, Florin Iordache este o victimă care va fi privită cu foarte multă simpatie de către partid, iar Liviu Dragnea a greșit foarte mult că l-a dat la câini pe Florin Iordache. O victimă a partidului care va beneficia de simpatia partidului, dar care, pe de altă parte, va arăta cinismul lui Liviu Dragnea, care a fost de acord să-i sacrifice carierea lui Iordache și să îl arate mulțimii ca pe un țap ispășitor", a declarat consultantul politic. 

Acesta a amintit despre filmulețul apărut în spațiul public în care Ana Birchall, care se autoînregistrase, îi dădea lui Mircea Geoană, președintele PSD în acea perioadă, 5.000 de euro. 

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite