Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,,Gucii, Versace Cavalli și Chanel” puși pe haine contrafăcute

,,Gucii, Versace Cavalli și Chanel” puși pe haine contrafăcute
Comentează 0

Joi, 15 iunie, a.c., în jurul orei 09.30, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Intervenție Chișineu Criș, a acționat în zona piețelor din județul Arad, în vederea protejării populației de activitățiile comerciale ilicite  și combaterii fenomenului infracțional și contravențional.  În acest sens, în piața din localitatea Sântana au fost sancționați mai mulți comercianți ce ofereau spre vânzare diferite produse, fără să îndeplinească condițiile necesare cerute de lege.

  De asemenea a fost depistată o persoană de sex feminin, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte  contrafăcută. Fiecare produs avea inscripționată sigla unor mărci cunoscute, dar  lipsea elementul de siguranță prevăzut articolelor originale.

Având în vedere că ,, Punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare“  constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 Republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

                       

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

 


Scrie un comentariu

trimite