Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupurile de Facebook Radar Arad și Info Trafic și-au reluat activitatea după prinderea criminalului Lepa

În această dimineață în jurul orei 5:00, criminalul Ionel Lepa a fost prins de polițiști într-o casă din Remetea Mare. Până ca acesta să fie prins, mai multe grupuri de Facebook de tip radar din toată țara au fost închise în semn de solidaritate cu efortul oamenilor legii care erau în căutarea ucigașului.

Grupurile de Facebook Radar Arad și Info Trafic și-au reluat activitatea după prinderea criminalului Lepa
Comentează 0

Grupurile de Facebook Radar Arad și Info Trafic Arad au fost primele grupuri din țară care și-au suspendat activitatea până la prinderea făptașului, gestul lor fiind urmat rapid de către colegii din județul Timiș. Ulterior, datorită unei postări pe una din paginile de Facebook ale polițiștilor în care aceștia îndemnau la oprirea postărilor pe astfel de grupuri, mai multe comunități din toată țara au urmat sfatul acestora. „Dorim pe această cale să mulțumim tuturor membrilor grupurilor care ne-au susținut demersul și care alături de echipa de administratori și-au transmis condoleanțele familiei polițistului Cristian Amariei. Vă asigurăm că de fiecare dată când o astfel de tragedie va avea loc, nu vom ezita nicio secundă să procedăm la fel. Scopul grupurilor Radar și Info Trafic Arad este acela de a responsabiliza șoferul în trafic, iar inițiativa noastră este îmbrățișată de membrii comunității”, a declarat Cătălin Filea, unul dintre administratorii grupului.

Echipa de administratori ai grupurilor Radar și Info Trafic Arad este formată din: Adelina Roxana Zaharia, Cecilia Oala, Victor Conovalciuc, Cătălin Zaharia, Bogdan Tuță, Paul Boeriu, Cătălin Filea, Daniel Hornea, Alex Mărcuș, Adrian Mărcuș și Roland Bogdan. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite