Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună” alături de cadrele medicale

Grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună” alături de cadrele medicale
Comentează 1

Grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună” cel care a organizat în trecut strângerile de fonduri pentru David Mihiţ şi antrenorul Ionuţ Popa a venit cu o nouă acţiune caritabilă, de data aceasta în sprijinul celor care se luptă cu virusul COVID-19. Voluntarii au pregătit peste 120 de porţii de mâncare pentru cadrele medicale de la UPU şi cele din cortul special amenajat unde sunt testaţi cei care sunt suspecţi că ar fi purtători ai virusului. Bucătarii au pregătit la ceaun, varză cu carne. Mâncarea a fost pregătită la „baza” grupului, la Port Arthur, unde au luat toate măsurile de siguranţă.

„Suntem alături de cei din prima linie pentru că în aceste vremuri aceşti oameni au nevoie de tot sprijinul nostru, trebuie să fim alături de ei mai ales moral. Nu ştiu dacă mulţi dintre noi înţelegem faptul că o astfel de meserie este foarte grea. Aceşti oameni se confruntă cu provocări zi de zi, nu doar în contextul pandemiei. Nu ne oprim aici şi mergem înainte cu acţiunile caritabile” , a declarat Marcel Ionescu, coordonatorul grupului.

Iniţiativa grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună” a fost lăudată inclusiv de preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, care a lăudat gestul voluntarilor pe pagina sa personală de Facebook: „Marcel Ionescu, împreună cu o echipă de arădeni inimoși au gătit astăzi pentru echipa medicală, aflată la datorie în această seară la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.A fost o surpriză extraordinară: au dovedit, din nou, că înțeleg situația actuală și au pus mână de la mână pentru a-i susține pe cei aflați în prima linie in lupta cu Coronavirusul”. Bineînţeles că beneficiarii acţiunii au fost uimiţi de gestul grupului şi le-au mulţumit pentru efortul depus.

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite