Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grindeanu are la ANCOM consiliere fără experință, dar frumoase și cu... spate puternic

Fostul premier Sorin Grindeanu care a ajuns celebru pentru că „s-a baricadat” în clădirea Palatului Victoria, în încercarea de a-și menține postul după ce l-a supărat pe Daddy, obligându-l pe acesta să-și dărâme propriul Guvern prin moțiune de cenzură, a ieșit în ultima vreme din atenția opiniei publice. S-a împăcat cu Liviu Dragnea, care drept recompensă i-a oferit postul de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Ulterior, Dragnea a intrat la pușcărie, dar el a rămas cu postul.

Grindeanu are la ANCOM consiliere fără experință, dar frumoase și cu... spate puternic
Comentează 1

Acum a intrat din nou în atenția presei, după ce jurnaliștii din presa centrală au descoperit că și-a tras două consiliere cu experiență zero. Este vorba despre fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu, care a strâns 220.000 de euro din nuntă, scrie libertatea.ro.

Multe consiliere au fost angajate la începutul anului. Două dintre ele, Cătălina Miriță și Alina-Gabriela Modan, au trăsături comune: nu au nicio experiență, dar au legături de rudenie cu oameni puternici în stat, mai scriu jurnaliștii de la Libertatea.

În afară de cele două, Grindeanu mai are patru consilieri personali: Cătălin Iulian Constantinescu, Adelina Dincă, Silvia Rotaru și Flavia Mihaela Petrus. Ultimele două sunt angajate la ANCOM Timișoara și ANCOM Cluj-Napoca, deci, practic, fac munca de consiliere de la distanță.

 Vezi aici mai multe detalii și cum arată celebrele specialiste angajate de președintele ANCOM: https://www.libertatea.ro/stiri/sorin-grindeanu-consiliere-experienta-zero-miss-buzau-fiica-paul-stanescu-2696959

Foto: Monitorul de Cluj

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite