Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grindeanu: Am fost exclus din PSD la presiunile lui Dragnea! Demisionez după ce demisionează el

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, în conferința de presă organizată la Palatul Victoria, că a fost exclus din PSD din cauza presiunilor făcute de Liviu Dragnea.

Grindeanu: Am fost exclus din PSD la presiunile lui Dragnea! Demisionez după ce demisionează el
Comentează 0

"Este o zi tristă pentru mine. Astăzi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastră și spun așa: oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine, pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt și voi fi PSD-ist. În momentul de față, Dragnea încearcă să confiște un întreg partid, iar asta se vede pentru că îi este frică de contactul cu marea masă a membrilor de partid. De un an de zile, acest partid nu a mai avut un BPN. Singurele modalități prin care se conduce în acest moment PSD sunt aceste CEx, organizate în general pentru execuții. Pe 15 iunie, în istoria noastră se va scrie că Liviu Dragnea, împotriva intereselor țării și împotriva propriului partid a decis să dărâme un guvern legitim, pe care, așa cum se lăuda, el l-a pus. Nu PSD, nu votul românilor, nu parlamentarii PSD și ALDE, ci el, pe persoană fizică, Liviu Dragnea. Tot azi, se va mai spune că PSD a decis să depună moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern, dintr-un simplu motiv, pentru că Liviu Dragnea vrea tot mai multă putere", a declarat Sorin Grindeanu.

Acesta a subliniat că va rămâne membru PSD "indiferent de ce spune Liviu Dragnea, indiferent câte CEx-uri de excludere a mea va organiza de acum încolo domnul fost PDL-ist Liviu Dragnea. Ce o să facă într-un final, o să ne excludă pe toți din partid? Nu cred, nu o să fie lăsat. Într-un final, o să fie oprit de către partid. Nu mă agăț de scaun! Eu am unde să mă întorc. Eu am făcut școala la timp, fără să repet anii".

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite