Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câștigătorii concursului „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”

Lansat în 2 aprilie 2016, concursul de postere și colaje „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”, având ca temă multiculturalismul și integrarea culturală, lingvistică, socială, și-a premiat câștigătorii în cadrul primei ședințe a noului consiliu local, joi, 30 iunie 2016.

Câștigătorii concursului „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”
Comentează 0

Marele premiu a fost câștigat de Răzvan Creștin, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, care a fost răsplătit cu un aparat foto și o vizită în localitatea Pforzheim din Germania, pentru a participa, alături de echipa arădeană de implementare a proiectului Easy Towns  - Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile,  la un eveniment trans-național dedicat tinerilor și politicilor de tineret, ce va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Denisa Alexandra Bratu, în vârstă de 14 ani, este câștigătoarea Premiului 1 la Secțiunea Poster A4 digital, iar Alexandra Mărcuș, studentă în vârstă de 21 de ani, câștigătoarea Premiului 1 la Secțiunea Poster A4 desen. Ambele au fost premiate cu câte un aparat foto.

Toți cei 12 finaliști au primit diplome și tricouri personalizate cu lucrările lor.

Lucrările înscrise în concurs au fost publicate pe paginile de internet ale organizatorilor (Primăria Municipiului Arad, în colaborare cu Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad și Asociația Aspis), pentru a fi votate de marele public, iar desemnarea câștigătorului concursului s-a făcut pe baza numărului de voturi (like-uri) obținute.

La concurs au fost invitați să participe tineri cu vârste cuprinse între 13 - 29 de ani, care au răspuns la întrebarea ce înseamnă integrarea pentru ei, prin realizarea unor postere sau colaje digitale sau realizate în diverse tehnici de desen.

Concursul a fost organizat de Municipiului Arad, în colaborare cu Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad și Asociația Aspis din Arad, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile” (acronim EASY TOWNS), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa pentru Cetățeni 2014 - 2020.

Ediția a doua a concursului se va intitula „Integrarea - ideile devin realitate” și se va desfășura în anul 2017.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite