Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga (PNL): “Echipa PNL Arad este unită și determinată să meargă înainte!”

Astăzi a avut loc conferința de presă cu deputatul Glad Varga și președinții organizațiilor PNL: Bata, Șofronea, Hălmagiu, Macea și Olari.

Glad Varga (PNL): “Echipa PNL Arad este unită și determinată să meargă înainte!”
Comentează 0

După prezentarea unei părți din activitatea sa parlamentară, care include deplasarea la Congresul PPE din Malta, aderarea la rețeaua tinerilor parlamentari europeni și amendamentul privind includerea Aradului în lista orașelor Marii Uniri, care a primit aviz favorabil în Comisia pentru cultură, deputatul Glad Varga a menționat: Vom face o serie de întâlniri între presa arădeană și președinții aleși ai organizațiilor locale PNL din județul Arad. Cu această ocazie îi felicit pe domnii președinți și le urez mult succes în toate acțiunile lor, atât politice, cât și administrative. Le stau la dispoziție pentru colaborare, dialog constructiv și sprijin în ceea ce privește legătura dintre legislativ și administrația locală a încheiat Glad Varga.

Primarul comunei Bata, Ion Micurescu, a fost ales președintele PNL al localității sale:

“Dacă în urmă cu 10 ani se spunea despre satul meu că este locul unde nu se întâmplă mai nimic, metaforic Bata moare , astăzi putem spune că Bata cunoaște o trezire la viață. Pot spune cu mândrie că Bata a devenit o comună în care se vede munca și mâna unui primar gospodar. Nu aș fi putut face absolut nimic dacă nu aș fi avut sprijinul concetățenilor mei și a colegilor liberali” a declarat, Ion Micurescu.

„În 2 aprilie am avut alegeri la PNL Macea. Le mulțumesc colegilor pentru că m-au ales în funcția de președinte al organizației. Prioritatea mea este îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Administrativ vorbind urmează să demarăm proiecte de reabilitare și modernizare a celor două școli și a grădiniței din comună, a căminului cultural, a rețelei de iluminat public și a dispensarului. Am depus proiecte transfrontaliere, altele pe PNDL și CNI. Ne interesează dezvoltarea și promovarea comunei Macea” a încheiat Ciprian Otlăcan, președintele PNL Macea.

Primarul localității Hălmagiu, Adrian Țoca a fost ales președintele organizației locale PNL: „Din punct de vedere politic îmi doresc, în continuare, unitate, un lider de partid puternic, care poate menține echipa unită. Am avut mereu o colaborare excelentă cu liderii PNL Arad și sunt sigur că o vom avea în continuare. Pe plan administrativ am depus un proiect pe PNDL, care este în curs de derulare, am reușit să aducem un investitor în zonă, iar prin asta s-au creat 30 locuri de muncă. Continuăm proiectele de dezvoltare pentru comuna noastră” a concluzionat Adrian Țoca.

Președintele PNL Olari, Aurel Uscă se află la primul mandat pe această funcție: „Anul trecut PNL a preluat puterea în comuna noastră, am câștigat alegerile locale.  Am avut rezultate remarcabile, peste media județului și chiar peste cea a țării. La Olari avem o echipă unită care se axează pe cele două planuri: administrativ și politic”

La PNL Șofronea a fost ales pe funcția de președinte, Raimond Nemedi, un tânăr care provine din sfera mass-media: „Le mulțumesc colegilor pentru că mi-au dat șansa să mă implic mai mult în politică. Din perspectiva meseriei mele de cameraman am urmărit cu atenție tot ceea ce se întâmplă în zona aceasta și am văzut potențialul tuturor taberelor politice. Astfel că am ales PNL-ul. Sunt de părere că dacă nu te implici în politică, nu ai cum să schimbi viața oamenilor. Proiectele mele vizează în mod special tinerii, implicarea lor în viața politică și socială a comunei noastre. Acord sprijinul meu conducerii PNL Arad, fiindcă doar împreună putem crea o organizație puternică” a declarat Raimond Nemedi, președintele PNL Șofronea.

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite