Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga, despre Revoluția din 1989: „Consider că tinerii trebuie să cunoască îndeaproape istoria curată a acelor zile”

Parlamentul a marcat, astăzi, printr-o şedinţă solemnă, împlinirea a 30 de ani de la Revoluţia Română din 1989. Prezent la eveniment, deputatul liberal arădean Glad Varga este de părere că tinerii trebuie să cunoască îndeaproape istoria acelor zile, pentru a se raporta corect la ce a fost înainte de 1989, la anii cenușii ai comunismului.

Glad Varga, despre Revoluția din 1989: „Consider că tinerii trebuie să cunoască îndeaproape istoria curată a acelor zile”
Comentează 1

„Acum treizeci de ani, România şi-a început drumul către democraţie. În şedinţa solemnă a Parlamentului, desfăşurată azi pentru a marca evenimentele din decembrie 1989, preşedintele Klaus Iohannis a subliniat faptul că, după trei decenii, aflarea adevărului cu privire la Revoluţia Română este o necesitate pentru români, ca piatră de temelie pentru proiectele naţionale şi pentru parcursul viitor al generaţiilor tinere. Consider că tinerii trebuie să cunoască îndeaproape istoria curată a acelor zile, tocmai pentru a se raporta corect la ce a fost înainte de 1989, la răul provocat de comunism şi pentru a aprecia adevărata valoare a celor care şi-au riscat viaţa pentru libertatea noastră”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite