Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga, deputat PNL: „Începe programul de internship pentru tineri la cabinetul meu parlamentar!”

Deputatul liberal Glad Varga a lansat un program destinat tinerilor care doresc să se familiarizeze cu sistemul legislativ și cu administrația publică. Este vorba despre programul de practică/internship „Tineri pregătiți pentru România”.

 

Glad Varga, deputat PNL: „Începe programul de internship pentru tineri la cabinetul meu parlamentar!”
Comentează 0

Acesta se adresează studenților din Arad și București, având în vedere că un parlamentar își desfășoară activitatea atât în Capitală, cât și în teritoriu. „Tinerii vor putea vedea de aproape procesul legislativ, munca depusă în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului României. Inițiativa are ca scop familiarizarea tinerilor cu activitățile parlamentare, cu domeniul administrației publice locale și județene și cu sistemul de legiferare românesc”, declară deputatul Glad Varga.

Tinerii interesați sunt rugați să trimită CV-urile împreună cu o scrisoare în care sunt descrise motivele pentru care doresc să participe la acest stagiu de practică pe adresa de email cabinet@gladvarga.ro, până în data de 30 martie 2019.

Programele de practică/internship la cabinetul parlamentar PNL Glad Varga îşi propun să crească nivelul de cunoaştere şi înţelegere al persoanelor participante cu privire la rolul şi caracterul specific al activităţii parlamentare.

Cei interesați pot obține mai multe informații accesând www.gladvarga.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite