Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ghișeul online a fost pus la dispoziția arădenilor de Primărie

Primăria Municipiului Arad a pus, începând de astăzi, la dispoziţia cetăţenilor Ghișeul online, o platformă pentru depunerea online a documentelor. Prin intermediul acesteia, reprezentanții Primăriei susțin că speră să vină în sprijinul cetățenilor și să îmbunătățească considerabil relația pe care instituția o are cu ei.

Ghișeul online a fost pus la dispoziția arădenilor de Primărie
Comentează 0

Toate informaţiile necesare precum și procedura de depunere online a documentelor se găsesc pe site-ul www.primariaarad.ro.

Odată accesată Platfoma depunere documente online, nu trebuie decât să parcurgeți trei pași simpli:

Pasul 1 - completarea datelor solicitantului

Pasul 2 – detalii solicitare

Pasul 3 – atașarea documentelor justificative (pot fi încărcate documente anexe la cerere în limita a 10 MB).

Documentele trasmise vor fi preluate direct de Aplicația de management a documentelor, iar solicitantul va primi pe email confirmarea preluării, dar și informații privind stadiul de soluționare al cererii.

În acest moment platforma online poate fi folosită de exemplu pentru petiții, reclamații, sesizări, invitații, cereri de furnizare a informațiilor de interes public, obținerii unui certificat de urbanism, a acordului de publicitate temporară, a avizului pentru ocuparea domeniului public, solicitări de mobilier urban sau toaletări arbori, etc.

Mai trebuie spus că Primăria Arad intenționează să extindă lista documentelor ce vor putea fi obținute fără să mai fie necesară deplasarea la ghișeele instituției.

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite