Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Stoian: „Forma măsurilor de relaxare ce vor fi luate, depinde de evoluția virusului în următoarele două săptămâni”

Prefectul Gheorghe Stoian, subliniază importanța deosebită a respectării, pe parcursul minivacanței de 1 Mai, a restricțiilor impuse prin ordonanțele militare.

Gheorghe Stoian: „Forma măsurilor de relaxare ce vor fi luate, depinde de evoluția virusului în următoarele două săptămâni”
Comentează 0

„Nu a sosit încă timpul să ne relaxăm în privința măsurilor stabilite pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus.Forma măsurilor de relaxare ce vor fi luate, începând cu data de 15 mai, depinde în mod direct de evoluția virusului din următoarele două săptămâni. O nedorită neglijență în păstrarea distanței sociale, în următoarele trei zile, ar putea duce la o creștere a numărului de persoane infectate care să determine amânarea implementării măsurilor de relaxare. Structurile Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și Poliției Locale vor continua, în perioada 1-3 mai, acțiunile intensive de control în trafic, precum și pe teritoriul administrativ al Județului Arad, a modului de respectare a restricțiilor impuse prin ordonanțele militare aflate în vigoare. Trebuie să avem mare grijă, să trecem cu bine peste următoarea perioadă și să nu amânăm anumite măsuri ce ar putea fi luate din 15 mai”, a declarat Stoian.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite