Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Stoian a depus jurământul pentru funcția de prefect al județului Arad

Gheorghe Stoian a depus jurământul pentru funcția de prefect al județului Arad
Comentează 2

În sala Ferdinand de la Primăria Municipiului Arad, Gheorghe Stoian a depus jurământul pentru funcția de prefect al județului Arad. Jurământul s-a făcut printr-o videoconferință în care ministrul de Interne, Marcel Vela, alături de vicepremierul Raluca Turcan și șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă, au citit hotărârea prin care mai mulți prefecți au fost numiți în funcție. Inclusiv premierul Ludovic Orban le-a urat în cadrul videoconferinţei succes prefecţilor şi subprefecţilor numiţi şi a transmis că este încrezător că lucrurile se vor schimba în bine. Numirea acestuia a fost făcută prin detaşare pe o perioadă temporară. 

„Vreau să fiu un factor de echilibru, de stabilitate, să am colaborare corectă şi deschisă cu toate instituţiile deconcentrate şi cu autorităţile publice locale atât cât îmi va permite legislaţia”, a declarat noul prefect. Întrebat despre un audit intern al Prefecturii Arad, Gheorghe Stoian a declarat că nu au existat discuţii pe această temă şi că urmează să se consulte cu subprefectul Olimpia Popa. 

La jurământ au participat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, Ionel Bulbuc, viceprimarul municipiului Arad, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean și subprefectul Olimpia Popa. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite