Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă, scrisoare către tânăra generație citită în plenul PE

Eurodeputatul Gheorghe FALCĂ (PNL/PPE) a susținut în plenul Parlamentului European intervenție pe tema „2022 – Anul european al tineretului”. Intervenție europarlamentarului a fost o scrisoare către tânăra generație pentru „a-și apăra democrația și libertatea cu mintea și vocile lor”.

Gheorghe Falcă, scrisoare către tânăra generație citită în plenul PE
Comentează 0

„De la acest pupitru, vreau să transmit un gând frumos ca o scrisoare către tânără generație și către fiica mea, Ana.

Dragă Ana, dragi tineri, în anul 2022 vă doresc să fiți curajoși așa cum eu și generația mea în 1989 am avut curaj și am învins cortina de fier și să apărați cu mintea și vocile voastre democrația și libertatea.

Ana, știu că vrei să devii arhitect, dar înainte de toate tu și generația ta trebuie: să fiți arhitecții propriei vieți, să fiți activi și implicați, să investiți în dezvoltarea voastră personală, să creșteți frumos în era digitală, să iubiți natura ca pe voi înșivă, să aveți idealuri și vise.

Eu și generația mea ne vom călăuzi activitatea după cuvintele rostite de Regele Mihai I al României: «Stă în puterea noastră să facem țara statornică, prosperă și admirată în lume. Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe-o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copii noștri.» Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis în plenul de la Bruxelles, Gheorghe Falcă.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite