Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă propune ca Siegfried Mureşan să fie candidatul PPE pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului European (VIDEO)

Europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL, PPE) a anunțat miercuri că a propus în cadrul Grupului Popular European ca viitorul președinte al Parlamentului European să fie un eurodeputat român și a avansat în acest sens numele lui Siegfried Mureșan, vice-lider al grupului PPE și vicepreședinte al Partidului Popular European, scrie caleaeurooeana.ro.

Gheorghe Falcă propune ca Siegfried Mureşan să fie candidatul PPE pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului European (VIDEO)
Comentează 0

„În Partidul Popular European, Partidul Național Liberal și grupul europarlamentarilor români este al doilea după grupul german. Logic ar fi să creștem în putere și să începem să ne mărim influența. Am și discutat la Berlin într-un cerc de români și într-un cerc mai restrâns de politicieni PPE ca poziția care se va elibera în Parlamentul European, cea ce de președinte, și care va trebui prin negociere să revină Partidului Popular European și să fie ocupată de un român. Vă pot spune că am prezentat această situație atât grupului PPE România, cât și unor apropiați din Partidul Popular European, spunând că este momentul ca și estul Europei să aibă o funcție din cele importante – președinția Consiliului European, Comisiei Europene, Parlamentului European și Banca Centrală Europeană. Este un moment prielnic ca un român, reprezentând PPE și estul Europei, să ocupe această funcție”, a declarat Falcă, într-un interviu pentru caleaeuropeana.ro.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Sursa foto: Facebook Gheorghe Falcă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite