Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Ne vom alege viitorul, viitorul legat de oamenii care au putut să construiască”

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a votat la Sectia 103 în Aradul Nou,  secție amplasată în incinta Liceului Teoretic Adam Müller Guttenbrunn. Referindu-se la cei care au criticat modul în care a fost administrat Aradul în ultimii 16 ani, Falcă le-a transmis să nu uite că în acești ani s-au schimbat multe lucruri în municipiu și că votul oamenilor contează cel mai mult.

Gheorghe Falcă: „Ne vom alege viitorul, viitorul legat de oamenii care au putut să construiască”
Comentează 0

 „De aceea, și astăzi, noi credem că ne vom alege viitorul, viitorul legat de oamenii care au putut să construiască, de echipele care sunt în spatele acestor oameni și de proiectele pe care le avem. În urmă cu un an, când plecam în Parlamentul European, le spuneam arădenilor că las la dispoziție 200 de milioane de euro, bani deja obținuți ca finanțare pentru cele mai importante proiecte din municipiul Arad. De aceea sunt astăzi hotărât ca împreună cu echipa mea, cu cel care conduce astăzi lista Partidului Național Liberal pentru ceea ce înseamnă un Arad liber, un Arad sigur și un Arad frumos, să punem în aplicare aceste proiecte și evident să aducem bunăstare oamenilor”, a declarat Gheorghe Falcă.

În continuare, europarlamentarul arădean a spus că acesta este doar un început, pentru că pe 6 decembrie România își va alege direcția guvernamentală pentru următorii patru ani. „Cred că așa cum suntem într-o familie a oamenilor care credem în valorile creștin-democrate, vom fi și în 6 decembrie la fel, o familie care vom da direcția României, având un mare potențial, odată cu ceea ce a însemnat aprobarea Consiliului European a 80 de miliarde de euro pentru România. A fost un mare succes al președintelui Klaus Iohannis și un succes pe care noi trebuie să-l punem în practică. De aceea îi încurajez pe arădeni să vină la vot și cei care cred în mine să fie hotărâți în drumul pe care-l avem și cei care cred mai puțin în mine să vină la vot, pentru că așa legitimăm oamenii care ne vor conduce în următorii patru ani”, a mai spus Falcă.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite