Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Aradul va avea un altfel de drive-in, în grădina de vară de la Arta”

În contextul în care de mâine urmează o nouă relaxare a măsurilor luate de Guvern pentru a limita efectele pandemiei, europarlamentarul Gheorghe Falcă anunță pe Facebook că arădenii vor avea „un altfel de drive-in, în grădina de vară de la Arta.”

Gheorghe Falcă: „Aradul va avea un altfel de drive-in, în grădina de vară de la Arta”
Comentează 0

„Ne gândim la momentul în care Aradul se va deschide și va găzdui din nou evenimente culturale. Pregătim câteva surprize pentru arădeni, vă dezvălui deocamdată că Aradul va avea un altfel de drive-in, în grădina de vară de la Arta”, susține Gheorghe Falcă.

Vă reamintim că potrivit Hotărârii de Guvern nr. 434 din 28 mai 2020 pentru modificarea şi completarea Anexei nr. 3 la HG 394/2020 privind declararea stării de alertă, începând cu data de 1 iunie, se permite, printre altele, organizarea şi desfăşurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum şi a festivalurilor publice şi private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanţă de minimum doi metri, unul faţă de celălalt, purtarea măştii de protecţie şi respectarea măsurilor de protecţie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite