Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Am prezentat Guvernului Orban proiectele Aradului”

O delegație a județului, condusă de europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, s-a întâlnit astăzi cu premierul Ludovic Orban și membrii Guvernului. Au fost prezentate o serie de teme importante pentru județ.

Gheorghe Falcă: „Am prezentat Guvernului Orban proiectele Aradului”
Comentează 0

„Am condus astăzi o delegație arădeană compusă din liderii PNL Arad: Iustin Cionca, Călin Bibarț, Sergiu Bîlcea, Geanina Pistru, Răzvan Cadar și o parte importantă dintre primarii județului nostru la întâlnirea cu premierul Ludovic Orban și cabinetul de miniștri.

Am abordat o serie de teme importante pentru Arad, susținerea din fonduri europene a definitivării centurii, am discutat despre proiectele din agricultură, urmează să pregătim vizita la Arad a ministrului Agriculturii. I-am prezentat premierului proiectele noastre din domeniul sănătății și cum vom atrage cinci milioane de euro pentru Spitalul Județean.

Cu ministrul Sportului am făcut analiza bazelor sportive din județ și i-am prezentat conceptul nostru pentru un centru sportiv național. Am abordat proiectele pe fonduri UE a municipalității, printre care cel care vizează strada Mărului. Ne dorim ca Primăria să preia în patrimoniu poligonul MApN.

În următoarele conferințe de presă vom detalia fiecare temă abordată la întâlnirea cu premierul Orban”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite