Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Domşa a fost numit vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Gheorghe Domşa a fost numit vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
Comentează 0

Marţi a fost semnat ordinul de către preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, conform căruia doctorul Gheorghe Domşa devine vicepeşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. „Domnul Gheorghe Gabriel Domşa se numeşte în funcţia de Vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pe perioada executării mandatului de Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, în limita mandatului de membru al Consiliului de Administraţie al CNAS, în condiţiile legii”, se arată în ordinul de numire. 

„Printre principalele atribuții pe care le am în calitate de vicepreședinte CNAS sunt crearea unor proceduri operaționale de lucru unitare la CNAS și CAS, optimizarea și eficientizarea activităților de control la nivelul caselor de asigurări de sănătate și de asemenea urmărirea modului de desfășurare a achizițiilor publice. Îmi doresc să valorific toată experienta și expertiza acumulată în cei 22 de ani la conducerea CAS Arad și mandatul de vicepreședinte sa fie unul de succes”, a declarat dr. Gheorghe Domşa. 

Gheorghe Domşa a fost preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Arad încă din anul 1999. Este medic primar având ca specializare sănătatea publică şi managementul sanitar şi doctor în ştiinţe medicale. De asemenea, acesta a fost coordonatorul Grupului de Sprijin al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad în perioada pandemiei. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite